Språk

Stänga av och slå på (starta om) och återställa din iOS-enhet

Läs om hur du stänger av och slår på (startar om) och återställer din iPhone, iPad eller iPod touch.

Starta om

Tryck ner vilo-/väckningsknappen ovanpå enheten tills det röda skjutreglaget visas. Dra sedan skjutreglaget för att stänga av enheten helt.

När enheten har stängts av trycker du ner vilo-/väckningsknappen igen tills Apple-logotypen visas.

Återställa

Du bör bara återställa enheten om ingenting annat fungerar och om det inte går att starta om den.

Tryck ner vilo-/väckningsknappen och hemknappen samtidigt i minst tio sekunder tills Apple-logotypen visas.

Mer hjälp

Läs mer om vad du kan göra om enheten inte svarar eller om den inte går att slå på.

Senast ändrad: 2014-maj-13