iPhonen käynnistäminen uudelleen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iPhone sammutetaan ja käynnistetään uudelleen.

iPhone X:n, iPhone 11:n, iPhone 12:n ja iPhone 13:n käynnistäminen uudelleen

1. Pidä jompaakumpaa äänenvoimakkuuspainiketta ja sivupainiketta painettuina, kunnes Virta pois päältä -liukusäädin tulee näkyviin.

Äänenvoimakkuuspainike on laitteen vasemmalla sivulla ja sivupainike on oikealla sivulla
  2. Vedä liukusäädintä ja odota 30 sekuntia, kunnes laitteesi sammuu. Jos laitteesi on lakannut vastaamasta tai se ei reagoi, pakota laitteesi käynnistymään uudelleen.

3. Kytke laite takaisin päälle pitämällä sivupainiketta (iPhonen oikealla puolella) painettuna, kunnes näyttöön tulee Apple-logo.

iPhone 6:n, iPhone 7:n, iPhone 8:n ja iPhone SE:n (2. ja 3. sukupolvi) käynnistäminen uudelleen

1. Pidä laitteen sivupainiketta painettuna, kunnes Virta pois päältä -liukusäädin tulee näkyviin.

""
  2. Vedä liukusäädintä ja odota 30 sekuntia, kunnes laitteesi sammuu. Jos laitteesi on lakannut vastaamasta tai se ei reagoi, pakota laitteesi käynnistymään uudelleen.

3. Kytke laite takaisin päälle pitämällä sivupainiketta painettuna, kunnes näyttöön tulee Apple-logo.

iPhone SE:n (1. sukupolvi), iPhone 5:n tai aiempien mallien käynnistäminen uudelleen

1. Pidä laitteen yläpainiketta painettuna, kunnes Virta pois päältä -liukusäädin tulee näkyviin.

Virtapainike on laitteen ylälaidassa
  2. Vedä liukusäädintä ja odota 30 sekuntia, kunnes laitteesi sammuu. Jos laitteesi on lakannut vastaamasta tai se ei reagoi, pakota laitteesi käynnistymään uudelleen.

3. Kytke laite takaisin päälle pitämällä yläpainiketta painettuna, kunnes näyttöön tulee Apple-logo.

Eikö uudelleenkäynnistys onnistu?

Lue, mitä tehdä, jos iPhone jumittuu, ei mene päälle tai ei vastaa.