Sprog

Sådan slukkes, tændes og nulstilles din iOS-enhed

Her kan du se, hvordan du slukker, tænder (genstarter) og nulstiller iPhone, iPad og iPod touch.

Sådan genstartes enheden

Tryk på og hold knappen Vågeblus til/fra nede øverst på enheden, indtil det røde mærke vises. Træk derefter i mærket for at slukke enheden helt.

Når enheden er slukket, skal du igen trykke på og holde knappen Vågeblus til/fra nede, indtil Apple-logoet vises.

Sådan nulstilles enheden

Enheden må kun nulstilles som sidste udvej og kun, hvis du ikke kan genstarte den.

Hvis du vil nulstille, skal du holde knapperne Vågeblus til/fra og Hjem nede samtidigt i mindst ti sekunder, indtil Apple-logoet vises.

Yderligere hjælp

Se her, hvad du kan gøre, hvis enheden stadig ikke svarer eller ikke kan tændes.

Sidst ændret: 13-05-2014