Genstart din iPhone

Læs mere om, hvordan du slukker din iPhone og derefter tænder den igen.

Sådan genstarter du iPhone X, 11, 12, 13 eller nyere

1. Tryk på en af lydstyrkeknapperne og sideknappen samtidig, og hold dem inde, indtil mærket Sluk vises.

Lydstyrkeknappen er placeret på venstre side af enheden, og sideknappen er placeret på højre side
  2. Træk i mærket, og vent derefter i 30 sekunder, mens enheden slukker. Hvis din enhed er frossen eller ikke reagerer, kan du tvinge din enhed til at genstarte.

3. Hvis du vil tænde enheden igen, skal du holde sideknappen nede (på højre side af iPhone), indtil Apple-logoet vises.

Sådan genstarter du iPhone 6, 7, 8 eller SE (2. eller 3. generation)

1. Hold sideknappen inde, indtil mærket Sluk vises.

""
  2. Træk i mærket, og vent derefter i 30 sekunder, mens enheden slukker. Hvis din enhed er frossen eller ikke reagerer, kan du tvinge din enhed til at genstarte.

3. Hvis du vil tænde enheden igen, skal du holde sideknappen nede, indtil Apple-logoet vises.

Sådan genstarter du iPhone SE (1. generation), 5 eller en tidligere version

1. Hold den øverste knap nede, indtil mærket Sluk vises.

Tænd/sluk-knappen er placeret øverst på enheden
  2. Træk i mærket, og vent derefter i 30 sekunder, mens enheden slukker. Hvis din enhed er frossen eller ikke reagerer, kan du tvinge din enhed til at genstarte.

3. Hvis du vil tænde enheden igen, skal du holde den øverste knap nede, indtil Apple-logoet vises.

Kan du ikke genstarte?

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din iPhone er frossen, ikke kan tændes eller ikke reagerer.