Tietokoneen valtuuttaminen Apple ID ‑ostojen toistamista varten ja valtuutuksen poistaminen

Lue, miten voit valtuuttaa tietokoneen toistamaan Apple ID ‑ostoja, poistaa tietokoneen valtuutuksen, jotta se ei voi käyttää Apple ID ‑ostoja, ja tarkistaa valtuutettujen tietokoneiden määrän.

Tietoja tietokoneen valtuuttamisesta

Ohjeet Macin valtuuttamiseen ja valtuutuksen poistoon

Ohjeet Windows-tietokoneen valtuuttamiseen ja valtuutuksen poistoon

Tietoja tietokoneen valtuuttamisesta

• Voit valtuuttaa kerrallaan enintään viisi tietokonetta toistamaan Apple ID ‑ostoja.

• Jokainen valtuuttamasi tietokone lasketaan yhdeksi valtuutukseksi myös, jos valtuutat saman tietokoneen useita kertoja.

• Jos sinulla on viisi valtuutettua tietokonetta ja haluat valtuuttaa uuden tietokoneen, sinun on poistettava valtuutus joltakin tietokoneelta.

• Voit valtuuttaa vain tietokoneen, jota voit itse käyttää. Et voi valtuuttaa tietokonetta toisella tietokoneella, iPhonella tai iPadilla.

• Kun olet valtuuttanut tietokoneen missä tahansa Applen apissa, voit käyttää kaikkia Apple ID ‑ostojasi muissa Applen apeissa.

• Kun olet valtuuttanut tietokoneen, tietokone liitetään Apple ID:hesi ostosten tekemistä varten. Muita laitteita, kuten iPhonea ja iPadia, ei lasketa mukaan valtuutettujen tietokoneiden enimmäismäärään. Ne kuitenkin liitetään Apple ID:hesi ostojen tekemistä varten. Lue, miten voit katsoa liitettyjä laitteita.

Ohjeet Macin valtuuttamiseen ja valtuutuksen poistoon

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV -appi. Klikkaa valikkoriviltä Tili ja varmista, että olet kirjautunut sisään Apple ID:llä.

2. Valitse Tili-valikosta Valtuutukset > Valtuuta tietokone tai Poista tietokoneen valtuutus.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla. Oletko unohtanut Apple ID:si?

4. Klikkaa Valtuuta tai Poista valtuutus.

Valtuutettujen tietokoneiden määrän tarkistaminen

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV -appi.

2. Valitse valikkoriviltä Tili > Tiliasetukset.

3. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla. Oletko unohtanut Apple ID:si?

4. Tarkista valtuutettujen tietokoneiden määrä Tilin tiedot -sivun ylälaidassa olevan Tietokoneiden valtuutukset ‑kohdan vierestä.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Valtuutuksen poistaminen tietokoneelta, jota et voi itse käyttää

Jos haluat poistaa valtuutuksen tietokoneelta, jota et voi käyttää, sinun on poistettava kaikkien tietokoneiden valtuutukset. Valtuuta sen jälkeen jokainen oma tietokoneesi uudelleen. Voit poistaa kaikkien tietokoneiden valtuutuksen vain kerran vuodessa.

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV -appi.

2. Valitse Tili > Tiliasetukset.

3. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla. Oletko unohtanut Apple ID:si?

4. Klikkaa Tilin tiedot -sivun ylälaidassa olevan Tietokoneiden valtuutukset ‑kohdan vierestä Poista kaikkien valtuutukset.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  5. Valtuuta kaikki käyttämäsi tietokoneet uudelleen.

Ohjeet Windows-tietokoneen valtuuttamiseen ja valtuutuksen poistoon

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV ‑appi Windows-tietokoneessa.

2. Klikkaa nimeäsi sivupalkin alaosassa. Sinun on ehkä kirjauduttava ensin sisään Apple ID:llä.

3. Klikkaa Authorize Machine (Valtuuta kone) tai Deauthorize Machine (Poista koneen valtuutus).

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  4. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla. Oletko unohtanut Apple ID:si?

5. Klikkaa Valtuuta tai Poista valtuutus.

Valtuutettujen tietokoneiden määrän tarkistaminen

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV ‑appi Windows-tietokoneessa.

2. Klikkaa sivupalkin alaosasta nimeäsi ja klikkaa sitten Näytä oma tili. Sinun on ehkä kirjauduttava ensin sisään Apple ID:llä.

3. Tarkista valtuutettujen tietokoneiden määrä Tilin tiedot -sivun ylälaidassa olevan Tietokoneiden valtuutukset ‑kohdan vierestä.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Valtuutuksen poistaminen tietokoneelta, jota et voi itse käyttää

Jos haluat poistaa valtuutuksen tietokoneelta, jota et voi käyttää, sinun on poistettava kaikkien tietokoneiden valtuutukset. Valtuuta sen jälkeen jokainen oma tietokoneesi uudelleen. Voit poistaa kaikkien tietokoneiden valtuutuksen vain kerran vuodessa.

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV ‑appi Windows-tietokoneessa.

2. Klikkaa sivupalkin alaosasta nimeäsi ja klikkaa sitten Näytä oma tili. Sinun on ehkä kirjauduttava ensin sisään Apple ID:llä.

3. Klikkaa Tilin tiedot -sivun ylälaidassa olevan Tietokoneiden valtuutukset ‑kohdan vierestä Poista kaikkien valtuutukset.

4. Valtuuta kaikki käyttämäsi tietokoneet uudelleen.

Kaupan käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.