Talen

iTunes gebruiken om een iOS-apparaat te herstellen naar de fabrieksinstellingen

U kunt iTunes gebruiken om een iPhone, iPad of iPod touch te herstellen naar de fabrieksinstellingen en de nieuwste iOS-versie.

Het herstellen van de iOS-software wist alle gegevens en de inhoud van het apparaat, waaronder nummers, video’s, contacten, foto’s en agendagegevens.

Alvorens een apparaat te herstellen

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes gebruikt.
  2. Gebruik iTunes om een reservekopie van het apparaat te maken. Zet bijkomend materiaal over naar en synchroniseer het met een computer.
  3. Schakel Zoek mijn iPhone op het apparaat uit in Instellingen > iCloud om Activeringsslot uit te schakelen.

Een iOS-apparaat herstellen

1. Sluit het iOS-apparaat aan op de computer met de meegeleverde kabel.
  2. Selecteer de iPhone, iPad of iPod touch wanneer deze in iTunes verschijnt. Klik in het paneel Overzicht op de knop Herstel.

selecteer het apparaat

3. Klik nogmaals op Herstel om te bevestigen dat u het apparaat wilt herstellen naar de fabrieksinstellingen en alle gegevens en inhoud wilt wissen. Het iOS-softwarebestand wordt in iTunes gedownload en het iOS-apparaat wordt hersteld.

4. Nadat het iOS-apparaat is hersteld naar de fabrieksinstellingen, wordt het opnieuw opgestart.  Zodra dit is gebeurd, ziet u het welkomstscherm met ‘schuif om te configureren’. Volg de stappen in de Configuratie-assistent van iOS. U kunt het apparaat als nieuw configureren of een vorige reservekopie gebruiken. Als het iOS-apparaat mobiele service heeft, wordt deze na het herstel geactiveerd.

schuif om te ontgrendelen

Meer informatie

Laatst gewijzigd op: 27-okt-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 27-okt-2014
  • Article: HT1414
  • Views:

null