Talen

Archived - MacBook: het serienummer vinden

Ontdek hier hoe u het serienummer op uw MacBook-computer vindt.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

U vindt het serienummer op verschillende locaties:

In Mac OS X

Op de meeste computers met Mac OS X vindt u het serienummer in het venster Over deze Mac.

Op de onderkant van de computer

Afhankelijk van het model van uw MacBook vindt u het serienummer ofwel op de onderkant of in de batterijhouder:

MacBook (13-inch, medio 2010)
MacBook (13-inch, eind 2009)

Zet uw computer uit en draai deze om. U vindt het serienummer op de onderkant, zoals hieronder wordt weergegeven.
Achterkant van de MacBook met locatie van serienummer

MacBook (13-inch, aluminium, eind 2008)

Zet uw computer uit, draai deze om en verwijder de batterij. Het serienummer en de Ethernet-id (MAC-adres) bevinden zich op de voorwand van het batterijvak zoals hieronder wordt getoond.

Voorwand van batterijvak
MacBook (13-inch, medio 2009)
MacBook (13-inch, begin 2009)
MacBook (13-inch, eind 2008)
MacBook (13-inch, begin 2008)
MacBook (13-inch, eind 2007)
MacBook (13-inch, medio 2007)
MacBook (13-inch, eind 2006)
MacBook (13-inch)

Zet uw computer uit, draai deze om en verwijder de batterij. Het serienummer en de Ethernet-id (MAC-adres) bevinden zich in het batterijvak zoals hieronder wordt getoond.

Onder de batterij

Op de originele verpakking van het product

Als u nog steeds de originele verpakking hebt van uw MacBook, vindt u het serienummer op het etiket van de streepjescode dat is aangebracht op de verpakking.

Op het originele ontvangstbewijs (of factuur)

Sommige winkeliers vermelden mogelijk het serienummer van uw MacBook op het ontvangstbewijs.

Additional Information

Ontdek hoe u het serienummer van andere Apple-hardwareproducten vindt.

Laatst gewijzigd op: 22-apr-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 22-apr-2014
  • Article: HT1366
  • Views:

• Rating:

(1 reacties)