Brug Flyfunktion på iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch og Apple Vision Pro

Du kan bruge Flyfunktion til at slå de trådløse funktioner fra på din enhed, mens du er oppe at flyve.

Slå Flyfunktion til

ios-17-iphone-14-pro-watchos-10-series-8-airplane-mode
  • Åbn Kontrolcenter på din iPhone eller iPod touch, på din iPad eller på din Apple Vision Pro, og tryk derefter på knappen Flyfunktionknappen Flyfunktion .

• På dit Apple Watch skal du trykke på sideknappen for at åbne Kontrolcenter og derefter trykke på knappen Flyfunktionknappen Flyfunktion . I watchOS 9 og tidligere versioner skal du skubbe op fra urskiven for at åbne Kontrolcenter.

• Du kan indstille din iPhone og dit Apple Watch til at dublere Flyfunktion på den anden enhed. Gå til appen Apple Watch på din iPhone, tryk på Generelt > Flyfunktion > Dubler iPhone.

• Hvis du slår Flyfunktion til, slukkes der for alle radioer undtagen Bluetooth. Du kan ikke foretage opkald, men du kan lytte til musik, spille spil, se videoer og bruge andre apps, der ikke kræver netværks- eller telefonforbindelse. Hvis du slår Bluetooth fra, mens Flyfunktion er slået til, husker din enhed det, og den slår Bluetooth fra, næste gang du slår Flyfunktion til.

Apple Vision Pro bruger kun Wi-Fi-forbindelse. Læs mere om Rejsefunktion i Apple Vision Pro.

Brug Wi-Fi og Bluetooth i Flyfunktion

Hvis flyselskabet tillader det, kan du bruge Wi-Fi og Bluetooth, når Flyfunktion er slået til. Du skal bare slå dem til hver for sig.

På iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Vision Pro:

1. Åbn Kontrolcenter fra startskærmen.

2. Tryk på Wi-Fi-knappenWi-Fi-symbolet eller Bluetooth-knappenBluetooth-symbolet.

Du kan også gå til Indstillinger > Wi-Fi eller Indstillinger > Bluetooth.

På dit Apple Watch:

1. For Wi-Fi skal du trykke på sideknappen for at åbne Kontrolcenter.

2. Skub opad, og tryk på Wi-Fi-knappenWi-Fi-symbolet .

Du kan også gå til Indstillinger > Wi-Fi. Hvis du vil bruge Bluetooth, skal du gå til Indstillinger > Bluetooth.

Hvis du slår Wi-Fi eller Bluetooth til, mens Flyfunktion er slået til, vil det også være slået til, næste gang du bruger Flyfunktion, medmindre du slår det fra, mens Flyfunktion er slået til.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du administrerer Wi-Fi og Bluetooth via Kontrolcenter på din iPhone, iPad eller iPod touch.