Sprog

iTunes: Synkronisering af mediedata til iPod

iTunes kan synkronisere musik, film, tv-udsendelser, podcasts og iTunes U-materiale til din iPod. Her kan du se, hvordan du indstiller automatisk synkronisering og overfører materiale til iPod manuelt.

Bemærk: Hvis du bruger en iPod shuffle (1. eller 2. generation), kan du synkronisere musik vha. denne fremgangsmåde.

Skjul alle | Vis alle

Automatisk synkronisering

Hvis iTunes skal opdatere dine musikarkiver, videoer eller podcasts, når du tilslutter enheden, skal du vælge automatisk synkronisering. Hvis iTunes er åben, og du tilslutter din enhed via USB-dockstikkablet, synkroniseres iTunes med enheden.

Synkronisering af musik

1. Slut iPod til computeren, og åbn iTunes.
  2. Klik på knappen med navnet på enheden (under Spotlight-vinduet).
  3. Vælg Musik i iTunes-hovedvinduet.
  4. Vælg Synkroniser musik. Du kan vælge "Inkluder musikvideoer", hvis du vil synkronisere musikvideoer til enheden.
    Indstillingen Synkroniser musik
  5. Enheden skal have tilstrækkelig ledig plads til at synkronisere det materiale, du har valgt fra dit bibliotek.
    Tip! Du kan bruge kapacitetslinjen nederst i vinduet med enhedsindstillinger til at se, hvor meget ledig plads der er tilbage. Vinduet opdateres med et overslag, når du vælger indhold.
    iPod-kapacitet
  6. Klik på Anvend. iTunes synkroniserer det valgte indhold til enheden. iTunes-skærmen viser synkroniseringsprocessen – du får besked, når synkroniseringen er færdig.
  7. Du kan fjerne enheden ved at finde den i iTunes og klikke på udskubningssymbolet.

Sådan synkroniseres film, tv-udsendelser, podcasts og iTunes U-indhold

1. Slut iPod til computeren, og åbn iTunes.
  2. Klik på knappen med navnet på enheden (under Spotlight-vinduet).
  3. Vælg Film, Tv-udsendelser, Podcasts eller iTunes U i iTunes-hovedvinduet.
  4. Du kan vælge at synkronisere alt indhold automatisk, eller du kan vælge kun at synkronisere indhold, som du ikke har set. Hvis der er tale om tv-udsendelser, podcasts og iTunes U, kan du også vælge at synkronisere automatisk ud fra tv-udsendelser, podcasts eller samlinger.

5. Enheden skal have tilstrækkelig ledig plads til at synkronisere det materiale, du har valgt fra dit bibliotek.
    Tip! Du kan bruge kapacitetslinjen nederst i vinduet med enhedsindstillinger til at se, hvor meget ledig plads der er tilbage. Vinduet opdateres med et overslag, når du vælger indhold.
  6. iPod-kapacitet

7. Klik på Anvend, og iTunes begynder at synkronisere det valgte lydindhold til enheden. iTunes-skærmen viser synkroniseringsprocessen – du får besked, når synkroniseringen er færdig.
  8. Du kan fjerne enheden ved at finde den i iTunes og klikke på udskubningssymbolet.

Automatisk synkronisering

Hvis du foretrækker ikke at synkronisere indhold på enheden automatisk, kan du vælge manuel synkronisering. Få at vide, hvordan du administrerer dit indhold manuelt medmere end én computer og din enhed.

Sådan synkroniseres musik med Auto-udfyld

Når indstillingen "Administrer manuelt" er slået til, kan du bruge Auto-udfyld til hurtigt at synkronisere lydindhold fra musikbiblioteket eller en valgt spilleliste. Indstillingerne under Auto-udfyld gør det muligt at tilpasse, hvordan sange vælges til synkronisering, samt at tildele plads til diskbrug.

Yderligere oplysninger

Du vil måske slutte en iPhone, iPad eller iPod til computeren for at oplade batteriet, men hvad skal du gøre, hvis iTunes automatisk forsøger at synkronisere til den tilsluttede enhed? Følg denne fremgangsmåde for at forhindre, at enheden synkroniseres automatisk.

1. Åbn iTunes-indstillingerne, og vælg fanen Enheder.
  2. Vælg følgende mulighed for at forhindre, at iPod, iPhone og iPad synkroniseres automatisk:
  3. Fjern enheden, efter at du har valgt denne mulighed.
Sidst ændret: 24-04-2014