Kielet

Näin löydät Apple-laitteen sarjanumeron

Tässä artikkelissa kerrotaan, missä Applen laitteistotuotteen sarjanumero sijaitsee.

Jos tuote on lähettyvillä ja käynnistyy

Tuotteesta riippuen sarjanumero löytyy

• tuotteen ulkopinnasta
  • tuotteen ohjelmistosta (esimerkiksi Tietoja tästä Macista -ikkunasta)
  • iTunesista (tuotteissa, jotka voidaan synkronoida iTunesin kanssa).

Jos tuote ei ole lähettyvillä tai ei käynnisty

Tuotteesta riippuen sarjanumero löytyy

• tuotteen ulkopinnasta
  • iTunesista (tuotteissa, jotka voidaan synkronoida iTunesin kanssa)
  • tuotteen alkuperäisestä pakkauksesta
  • tuotteen alkuperäisestä kuitista (tai laskusta).

Valitse tuote alta saadaksesi lisätietoja sarjanumeron löytämisestä.

iPhone, iPad ja iPod

Kannettavat tietokoneet

Pöytäkoneet ja palvelimet

Muut laitteet

Lisätiedot

Applen rekisteröintinumeroissa ja Applen laitteistotuotteiden sarjanumeroissa on joskus numero "0" (nolla), mutta ei O-kirjainta.

Lue tietoja siitä, minne voit ilmoittaa kadonneesta tai varastetusta Apple-tuotteesta.

Muokattu viimeksi: 12.6.2013