Om sikkerhetsinnholdet i QuickTime 7.4.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i QuickTime 7.4.1, som kan lastes ned og installeres viaValg for Programvareoppdatering eller fra Apple-nedlastninger.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Du finner mer informasjon om Apple-produktsikkerhet på nettstedet for Apple-produktsikkerhet.

Hvis du vil ha mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet, kan du lese «Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning for ytterligere informasjon om svakhetene.

Hvis du vil ha mer informasjon om andre sikkerhetsoppdateringer, går du til «Sikkerhetsoppdateringer fra Apple

QuickTime 7.4.1

QuickTime

CVE-ID: CVE-2008-0234

Tilgjengelig for: Mac OS X v10.3.9, Mac OS X v10.4.9 eller nyere, Mac OS X v10.5 eller nyere, Windows Vista, XP SP2

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det er en heap-bufferoverflyt i QuickTimes håndtering av HTTP-svar når RTSP-tunneler er aktivert. Ved å lokke en bruker til å besøke en skadelig nettside, kan en angriper forårsake uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode. Denne oppdateringen løser problemet gjennom forbedret grenseverdikontroll.

Viktig: Omtale av tredjeparters nettsteder og produkter er kun til informasjonsformål og utgjør ikke en anbefaling. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til valg, ytelse eller bruk av informasjon eller produkter som finnes på tredjeparters nettsteder. Apple tilbyr dette kun som en praktisk tjeneste for brukerne våre. Apple har ikke testet informasjonen som finnes på disse nettstedene, og gir ingen representasjoner om nøyaktigheten eller påliteligheten. Det ligger en risiko i bruken av informasjon eller produkter som finnes på internett, og Apple påtar seg ikke noe ansvar for dette. Vær oppmerksom på at et tredjepartsnettsted er uavhengig av Apple og at Apple ikke har kontroll over innholdet på det nettstedet. Kontakt leverandøren for mer informasjon.