Läs om att tvinga iPod att starta om

Försök tvinga din iPod att starta om ifall den inte svarar.

Tvinga iPod touch att starta om

Följ instruktionerna för din modell:

iPod touch (7:e generationen)

Håll in både den övre knappen och volymsänkningsknappen i minst 10 sekunder eller tills Apple-logotypen visas.

Tvinga din iPod touch (6.e generationen och tidigare versioner) att starta om

Håll in både den övre knappen och hemknappen i minst 10 sekunder eller tills Apple-logotypen visas.

Behöver du ytterligare hjälp?

Tvinga iPod nano att starta om

Följ instruktionerna för din modell:

iPod nano (7:e generationen)

Håll både vilo-/väckningsknappen och hemknappen intryckta tills skärmen stängs av. Därefter väntar du i några sekunder tills enheten startar om. Behöver du mer hjälp? Anslut iPod till ström och försök igen.

iPod nano (6:e generationen)

Håll in både vilo-/väckningsknappen och volymsänkningsknappen intryckta i minst 8 sekunder eller tills Apple-logotypen visas. Behöver du mer hjälp? Anslut iPod till ström och försök igen.

iPod nano (5:e generationen och tidigare)

För låsknappen med kraft till upplåst läge. Därefter håller du menyknappen och mittknappen (eller Välj) intryckta i 8 sekunder eller tills Apple-logotypen visas.