Talen

Controleren welke versie van Windows Vista of Windows 7 op uw pc is geïnstalleerd

Ontdek hier hoe u kunt controleren welke versie van Microsoft Windows Vista of Windows 7 op uw pc is geïnstalleerd.

Mogelijk dient u te controleren welke versie van Microsoft Windows Vista of Windows 7 op uw computer is geïnstalleerd om er zeker van te zijn dat deze werkt met iTunes, iPod, QuickTime of andere Apple-producten.

Dit artikel is van toepassing op Windows Vista en Windows 7 (voor informatie over Windows XP klikt u hier).

Voer deze stappen uit om na te gaan welke Windows-versie u gebruikt:

1. Klik in het menu Start met de rechtermuisknop op "Computer".
  2. Klik op Eigenschappen om het venster Systeemeigenschappen te openen.

Aanvullende informatie

Als u de nieuwste updates voor Windows Vista of Windows 7 wilt downloaden en installeren, gaat u als volgt te werk:

1. In het menu Start klikt u op Alle programma's.
  2. Klik op Windows Update.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 16-mei-2012
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 16-mei-2012
  • Artikel: HT1271
  • Aantal keer bekeken:

null