Apple beveiligingsupdates (25 januari 2005 - 21 december 2007)

Dit artikel biedt een overzicht van beveiligingsupdates voor Apple producten die zijn uitgebracht tussen 25 januari 2005 en 21 december 2007.

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Bezoek de website Apple productbeveiliging voor meer informatie over Apple productbeveiliging.

Belangrijk: dit artikel biedt alleen een overzicht van beveiligingsupdates voor Apple producten die zijn uitgebracht tussen 25 januari 2005 en 21 december 2007. Voor informatie over latere beveiligingsupdates lees je dit artikel.

Mac OS X downloaden

Informatie over hoe je Mac OS X (client) kunt downloaden vind je hier. Informatie over hoe je Mac OS X Server kunt downloaden vind je hier.

Software-updates voor Mac OS X zijn beschikbaar via:

Apple Product Security PGP-sleutel

Raadpleeg Hoe gebruik je de Apple Product Security PGP-sleutel? voor informatie.

Beveiligingsupdates (25 januari 2005 - 21 december 2007)

Naam en link met informatie - Uitgebracht voor - Releasedatum

Beveiligingsupdates worden gewoonlijk geïntegreerd in latere software-updates.

Beveiligingsupdates die voor Mac OS X zijn uitgebracht, worden gewoonlijk in de daaropvolgende Mac OS X-software-update geïntegreerd. Zo kan bijvoorbeeld beveiligingsupdate 2005-001 geïnstalleerd worden op Mac OS X 10.3.7. De Mac OS X 10.3.8-update bevat echter alle oplossingen van beveiligingsupdate 2005-001, waardoor op computers met Mac OS X 10.3.8 of nieuwer beveiligingsupdate 2005-001 niet in de voorkeuren van Software-update staat.

Er zijn ook beveiligingsupdates beschikbaar voor software die buiten Mac OS X wordt uitgebracht. Beveiligingsupdate 2005-002 is bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor systemen met de kwetsbare versie van Java 1.4.2. Software-updates worden zo gebundeld dat systemen veilig blijven. Beveiligingsupdates worden alleen aangeboden voor systemen die de update nodig hebben en niet voor nieuwere versies waarin de beveiligingsupdate al is geïntegreerd. Raadpleeg voor meer informatie de sectie ‘Bepaalde, maar niet alle, updates worden weergegeven’ in dit artikel.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn geproduceerd, wordt alleen ter informatie verstrekt en vormt geen aanbeveling of goedkeuring van Apple. Neem voor meer informatie contact op met de leverancier.