Applen suojauspäivitykset (25.1.2005–21.12.2007)

Tässä dokumentissa kerrotaan suojauspäivityksistä Apple-tuotteille, jotka on julkaistu 25.1.2005–21.12.2007.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Tärkeää: Tässä dokumentissa kerrotaan vain suojauspäivityksistä Apple-tuotteille, jotka on julkaistu 25.1.2005–21.12.2007. Tietoja myöhemmistä suojauspäivityksistä on tässä artikkelissa.

Mac OS X:n hankkiminen

Tietoja Mac OS X (asiakas) -käyttöjärjestelmän hankkimisesta on täällä. Tietoja Mac OS X Server -käyttöjärjestelmän hankkimisesta on täällä.

Mac OS X:n ohjelmistopäivitykset ovat saatavilla seuraavista lähteistä:

Applen tuoteturvallisuuden PGP-avain

Lisätietoja on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

Suojauspäivitykset (25.1.2005–21.12.2007)

Nimen ja tietojen linkki – Julkaistu – Julkaisupäivä

Suojauspäivitykset sisältyvät yleensä uusiin ohjelmistopäivityksiin

Mac OS X -suojauspäivitykset sisältyvät yleensä seuraavaan Mac OS X -ohjelmistopäivitykseen. Esimerkiksi suojauspäivitys 2005-001 voidaan asentaa Mac OS X 10.3.7:än. Mac OS X 10.3.8 -päivitys sisälsi kuitenkin kaikki korjaukset, jotka sisältyivät suojauspäivitykseen 2005-001, joten Mac OS X 10.3.8 ja uudemmat eivät näytä suojauspäivitystä 2005-001 Ohjelmiston päivitys -asetuksissa.

Suojauspäivitykset ovat saatavilla myös ohjelmistoille, jotka on julkaistu erillään Mac OS X:stä. Esimerkiksi suojauspäivitys 2005-002 on saatavilla vain järjestelmille, joissa on haavoittuva Java-versio 1.4.2. Ohjelmistopäivitykset on pakattu siten, että järjestelmät pysyvät suojattuina. Suojauspäivityksiä tarjotaan vain päivitystä tarvitseville järjestelmille, ei uudemmille versioille, joihin suojauspäivitys on sisällytetty. Lisätietoja on tämän asiakirjan kohdassa Osa päivityksistä on näkyvissä.

Tärkeää: Tiedot tuotteista, joita Apple ei ole valmistanut, toimitetaan vain tiedotustarkoituksiin, eikä niitä tule ymmärtää Applen suosituksina. Lisätietoja saat toimittajalta.