MacBook Air: Bruke Internett-deling for å optimalisere dataoverføring

Følg framgangsmåten nedenfor for å bruke Internett-deling til å optimalisere dataoverføring mellom to datamaskiner.

1. Opprett hjemmeforbindelsen fra kildedatamaskinen.
    1. Velg Apple > Systemvalg, og klikk på Deling.
    2. Marker Internett-deling.
    3. Velg en nettverkstjeneste på menyen "Del forbindelsen fra". IKKE velg AirPort på dette trinnet.
      Merknad: Du kan for eksempel bruke innebygd FireWire. Du må ikke være koblet til Internett for å overføre data til en annen datamaskin.
    4. Marker AirPort for å dele Internett-forbindelsen på listen "Til maskiner med".
    5. Klikk på AirPort-valg og gi nettverket et navn og passord.
  2. På MacBook Air-datamaskinen kobler du deg til AirPort-nettverket du opprettet i trinn 1.
  3. Når du er tilkoblet, åpner du Overføringsassistent på begge datamaskiner og går fram på vanlig måte.