MacBook Air: gebruik internetdeling om gegevensmigratie te optimaliseren

Volg de onderstaande stappen om internetdeling te gebruiken om uw gegevensmigratie tussen twee computers te optimaliseren.

1. Stel uw thuisverbinding in vanuit uw broncomputer.
    1. Kies Apple > Systeemvoorkeuren en klik vervolgens op Delen.
    2. Kies Internetdelen.
    3. Kies een netwerkdienst uit het menu 'Deel de verbinding via'. Kies AirPort NIET bij deze stap.
      Opmerking: u kunt bijvoorbeeld ingebouwde FireWire kiezen. U hoeft niet te zijn verbonden met internet om gegevens te kunnen migreren.
    4. Kies AirPort uit het menu 'Met computers die gebruikmaken van' om uw internetverbinding te delen.
    5. Klik op AirPort-opties en geef uw netwerk een naam en wachtwoord.
  2. Maak op uw MacBook Air-computer verbinding met het AirPort-netwerk dat u net hebt aangemaakt.
  3. Nadat u bent verbonden, opent u Migratieassistent op beide computers en gaat u verder op de gewone manier.