MacBook Air: Käytä Internet-jakamista tietoliikenteen optimoimiseksi

Toimi alla olevien vaiheiden mukaan aloittaaksesi Internet-jakamisen, jolloin tietoliikenne kahden tietokoneen välillä optimoituu.

1. Käynnistä kotiyhteys omalta tietokoneeltasi.
    1. Valitse Apple > Järjestelmäasetukset, ja osoita hiirellä kohtaa Jakaminen.
    2. Select Internet-jakaminen.
    3. Valitse verkkopalvelu valikosta "Jaa internet yhteytesi portista". ÄLÄ valitse AirPort-kohtaa vielä.
      Huomioi: Voit käyttää esimerkiksi sisäänrakennettua FireWire-porttia – sinun ei tarvitse olla internet-yhteydessä tiedonsiirtoa varten.
    4. Internet-yhteyden jakamiseksi, valitse AirPort listasta "Tietokoneille käyttäen portteja".
    5. Osoita hiirellä kohtaa AirPort-valinnat. Nimeä verkko ja luo sille salasana.
  2. Yhdistä MacBook Air -tietokoneesi Airport-verkkoon, jonka loit vaiheessa 1.
  3. Kun olet verkossa, avaa molemmilla tietokoneilla Siirtymisapuri ja etene kuten normaalistikin.