Sprog

iTunes: Overførsel af medier fra iPhone, iPad, iPod touch eller iPod

Afhængigt af din Apple-enhed kan iTunes synkronisere medier som musik, film, tv-udsendelser, fotos, podcasts og bøger til enheden. iTunes kan overføre medier, der er købt i iTunes Store, til dit iTunes-bibliotek.

Du kan overføre medier vha. disse metoder:

Musik, der er købt i iTunes Store
Musik, der er importeret fra en cd eller en anden kilde
Fotos og videoer i Kamerarulle
Fotos, der er synkroniseret med en computer
iCloud-fotostream3
  • iCloud opdaterer automatisk Fotostream-fotos på alle enheder via Fotostream3.
Musik og tv-udsendelser, der er købt i iTunes Store
Musik og tv-udsendelser, der er importeret fra andre kilder
Bøger, der er købt i iTunes Store
Bøger, der er importeret fra andre kilder
Podcasts
  • Hent podcasts fra den oprindelige kilde.
Lejede film
  • Film, du har lejet i iTunes, skal overføres via iTunes.
  • Du kan ikke overføre lejede film på enheden til en anden enhed.

1. iTunes i netskyen understøttes på op til 10 enheder:
    • iPhone
    • iPad
    • iPod touch med iOS 4.3.3 eller en nyere version
    • iTunes til Mac eller Windows 10.3 eller en nyere version
  2. Hvis du har en iPod classic, iPod nano, iPod shuffle eller en ældre iPod-model, skal du bruge iTunes i netskyen via iTunes på din computer. Tidligere købt indhold er muligvis ikke tilgængeligt, hvis det ikke længere findes i iTunes Store. Læs mere om overførsel af tidligere køb fra App Store, iBooks Store og iTunes Store, og få mere at vide om indholdstyper, der understøttes af iTunes i netskyen, opdelt efter land.
  3. iTunes Match understøttes af følgende enheder:
    • iPhone
    • iPad
    • iPod touch med iOS 5.0.1 eller en nyere version
    • iTunes til Mac eller Windows 10.5.1 eller en nyere version
  4. Hvis du har en iPod classic, iPod nano, iPod shuffle eller en ældre iPod-model, skal du bruge iTunes Match via iTunes på din computer. iTunes Match kræver køb af abonnement, og tjenesten skal være tilgængelig i dit land. Få mere at vide om iTunes Match-abonnementer.
  5. Fotostream er kun til fotos og understøttes af disse enheder:
    • iPhone
    • iPad
    • iPod touch med iOS 5.0.1 eller en nyere version
    • Mac med OS X Lion eller en nyere version
    • Pc med Windows Vista eller Windows 7
  6. Læs mere om Fotostream.

Yderligere oplysninger

Du skal sikkerhedskopiere dit iTunes-bibliotek.

Vigtigt: Oplysninger om produkter, som ikke produceres af Apple, er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.

Sidst ændret: 04-12-2013