Talen

iTunes: controleren welke versie u gebruikt

Als u wilt weten welke versie van iTunes u gebruikt, voert u deze stappen uit.

In Mac OS X

1. Open iTunes.
  2. Kies in het menu iTunes de optie Over iTunes. Het venster dat verschijnt, bevat scrollende tekst. De eerste tekst die verschijnt, geeft de iTunes-versie aan (druk op de spatiebalk om de tekst stil te zetten als deze te snel over het scherm heen beweegt om deze te kunnen lezen).

In Windows

1. Open iTunes.
  2. Kies in het menu Help de optie Info iTunes. Het venster dat verschijnt, bevat scrollende tekst. De eerste tekst die verschijnt, geeft de iTunes-versie aan (druk op de spatiebalk om de tekst stil te zetten als deze te snel over het scherm heen beweegt om deze te kunnen lezen).

De recentste versie van iTunes kunt u hier downloaden.

Laatst gewijzigd op: 21-nov-2009
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 21-nov-2009
  • Artikel: HT1208
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)