Språk

Så här hittar du ditt Apple-ID

Om du inte kommer ihåg ditt Apple-ID kan du hämta det genom att följa hämtningsanvisningarna på Mitt Apple-ID. Så här hämtar du ditt Apple-ID-namn:

1) Gå till Mitt Apple-ID och klicka på Hantera konto.

2) På inloggningssidan klickar du på Glömt ditt Apple-ID?

3) Fyll i alla fält som krävs och som är kopplade till ditt Apple-ID.

Obs! Om flera e-postadresser är kopplade till ett Apple-ID väljer du din aktuella eller senast använda e-postadress.

4) Två alternativ visas. Välj Alternativ 1 om du vill få ett e-brev från Apple eller Alternativ 2 om du vill svara på den säkerhetsfråga du angav när du skapade ditt Apple-ID.

Obs! De steg du följer är samma som om du tänkte återställa ditt Apple-ID-lösenord.

(E-brevsalternativet)

5) När du öppnat länken i e-brevet eller svarat på säkerhetsfrågan kan du välja att återställa ditt Apple-ID-lösenord. Ditt Apple-ID visas i fet stil.

Senast ändrad: 2012-apr-11
  • Senast ändrad: 2012-apr-11
  • Artikel: HE34
  • Visningar: