Talen

Uw Apple ID achterhalen

Als u uw Apple ID bent vergeten, volgt u de procedure op de pagina Mijn Apple ID om het wachtwoord op te vragen. Volg deze stappen om de naam van uw Apple ID op te vragen:

1) Ga naar Mijn Apple ID en klik op "Je account beheren".

2) Op de inlogpagina klikt u op "Ben je je Apple ID vergeten?"

3) Vul in de verplichte velden de gegevens in die mogelijk aan uw Apple ID zijn gekoppeld.

OPMERKING: als u voor meerdere e-mailadressen een Apple ID hebt, selecteert u uw huidige of laatst gebruikte e-mailadres.

4) U hebt nu de keuze uit 2 opties. Kies optie 1 als u een e-mail van Apple wilt ontvangen of optie 2 als u de beveiligingsvraag wilt beantwoorden die u hebt opgegeven bij het maken van uw Apple ID.

OPMERKING: u gaat nu door met de procedure net zoals wanneer u het wachtwoord van uw Apple ID opnieuw gaat instellen.

(E-mailoptie wordt weergegeven)

5) Als u de e-mailkoppeling volgt of de beveiligingsvraag beantwoordt, krijgt u de mogelijkheid om het wachtwoord van uw Apple ID opnieuw in te stellen. Uw Apple ID wordt vet weergegeven.

Raadpleeg Het wachtwoord van uw Apple ID ophalen voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 11-apr-2012
  • Laatst gewijzigd op: 11-apr-2012
  • Artikel: HE34
  • Aantal keer bekeken: