Aluminiumstastatur - Firmwareoppdatering 1.1

Systemkrav:

• Mac OS X 10.5.8

• Mac OS X 10.6.2

Filstørrelse: 1,74 MB

Last ned

Denne firmwareoppdateringen forbedrer batteriytelsen for 2007-utgaven av aluminiumstastaturet Apple Wireless Keyboard når det brukes sammen med andre Bluetooth-enheter (for eksempel Magic Mouse og Bluetooth-headset). Oppdateringen retter også et problem med aluminiumstastaturet Apple Keyboard og 2007-utgaven av aluminiumstastaturet Apple Wireless Keyboard der et tastetrykk kan registreres flere ganger mens du skriver. Oppdateringen retter også andre problemer.

Hvis du vil ha mer informasjon om denne oppdateringen, kan du besøke dette webstedet: OS X Mountain Lion: Firmwareoppdateringer kan stadig dukke opp igjen på nytt i Mac App Store

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어