Xserve (början av 2009) - EFI Firmware-uppdatering 1.2

Systemkrav:

• Mac OS X 10.5.8

• Mac OS X 10.6.8 or earlier

Filstorlek: 1,81 MB

Hämta

Den här uppdateringen innehåller följande förbättringar för Xserve-datorer (början av 2009):

• Förbättrar kompatibilitet med virtualiseringsprodukter som använder VT-d

• Förbättrar systemets tillförlitlighet under uppstart

Om du gör en fjärruppdatering ("headless updating") gå till http://support.apple.com/kb/HT3962?viewlocale=sv_SE.

Mer information om uppdateringar av den fasta programvaran för Intel-baserade Mac-datorer finns på http://support.apple.com/kb/HT1557?viewlocale=sv_SE.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어