MacBook Pro EFI-firmwareoppdatering 1.8

Systemkrav:

• Mac OS X 10.5.7 eller nyere

Filstørrelse: 3,36 MB

Last ned

Denne oppdateringen eliminerer støy fra den optiske stasjonen når du starter MacBook Pro-maskinen eller vekker den fra dvale. Når installeringen er fullført, åpner du Programvareoppdatering igjen og installerer SuperDrive-firmwareoppdatering 3.0.

Fullfør firmwareoppdateringsprosessen ved å følge instruksjonene i oppdateringsprogrammet (i /Programmer/Verktøy/MacBook Pro EFI-firmwareoppdatering.app). Oppdatereren starter automatisk når installeringen er fullført.

Om EFI-firmwareoppdateringer

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어