AirPort-verktøy 5.4.2 for Windows

Systemkrav:

• Windows XP Pro SP2 or better

• Vista

• We do not support XP SP1

Filstørrelse: 10,92 MB

Last ned

Bruk AirPort-verktøy når du skal konfigurere følgende produkter:

• AirPort Express

• AirPort Extreme

• Time Capsule

Internett-tilgang krever en kompatibel Internett-leverandør. Kostnader kan påløpe.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Apple AirPort-produkter sammen med Internett-kontoen din, kontakter du Internett-leverandøren eller går til AppleCare Knowledge Base på: www.apple.com/no/support

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publiseringsdato: