Talen
Download icon

AirPort-configuratieprogramma 5.4.2 voor Windows

Met AirPort-configuratieprogramma kunt u de volgende producten configureren:

• AirPort Express
  • AirPort Extreme
  • Time Capsule

Voor internettoegang is een abonnement vereist bij een internetaanbieder die AirPort ondersteunt. Hieraan kunnen kosten verbonden zijn.

Voor meer informatie over het gebruik van AirPort-producten van Apple in combinatie met uw internetabonnement raadpleegt u uw internetaanbieder of de AppleCare Knowledge Base op: www.apple.com/nl/support (Nederland) of www.apple.com/benl/support (België).

Bestandsgrootte: 10,92 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen