Last ned QuickTime 7.7.9 for Windows

Systemkrav:

• Windows Vista eller Windows 7

• PC med minst 1 GHz Intel- eller AMD-prosessor

• Minst 512 MB RAM

Filstørrelse: 41,9 MB

Last ned

Viktig: QuickTime 7 for Windows støttes ikke lenger av Apple. Nye versjoner av Windows siden 2009 støtter de viktigste medieformatene, for eksempel H.264 og AAC, som QuickTime 7 har aktivert. Alle de nåværende Windows-nettleserne støtter avspilling av videoer uten ekstra programtillegg. Hvis du ikke lenger trenger QuickTime 7 på PC-en, kan du følge instruksjonene for å avinstallere QuickTime 7 for Windows.

Dette er nytt i QuickTime 7.7.9

QuickTime 7.7.9 har bedre sikkerhet og anbefales for alle QuickTime 7-brukere på Windows. Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i oppdateringen, kan du besøke dette nettstedet: https://support.apple.com/no-no/HT201222.

Nettleserprogramtillegget QuickTime er ikke lenger installert som standard, og fjernes hvis du har en tidligere versjon av QuickTime på PC-en. Hvis du fremdeles trenger dette eldre programtillegget, kan du legge det til igjen ved hjelp av tilpassede konfigurasjonsalternativer i installereren.

QuickTime 7 er til bruk med Windows Vista eller Windows 7. Hvis det installeres på andre versjoner av Windows, gir det kanskje ikke full funksjonalitet.

Merknad til QuickTime 6 Pro-brukere

Ved å installere QuickTime 7 eller nyere deaktiverer man QuickTime Pro-funksjonaliteten i tidligere versjoner av QuickTime, som for eksempel QuickTime 6. Hvis du bruker QuickTime 6 Pro, kan du lese denne artikkelen: http://support.apple.com/no-no/HT201691#compatibility før du fortsetter med installasjonen.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어