Xserve EFI firmware updater 1.0

Systeemvereisten: Voor deze update is Mac OS X versie 10.4.10 of hoger vereist.

Bestandsgrootte: 1,5 MB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor alle Xserve-gebruikers en verbetert de prestaties en betrouwbaarheid van Dual-Core Intel Xeon-processors.

Nadat het bijwerken van de firmware is geslaagd, heeft de opstart-ROM van uw computer de volgende versie:
XS11.0080.B01

U kunt de versie van de opstart-ROM die op uw computer is geïnstalleerd controleren met Systeemprofiel.

Om het bijwerken van de firmware te voltooien, volgt u de instructies in het updaterprogramma (/Progamma's/Hulpprogramma's/Xserve-EFI-firmware-updater.app). Het updaterprogramma wordt automatisch gestart nadat het installatieprogramma is gesloten.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: