OS X Yosemite 10.10.2 Combo-update

Systeemvereisten: OS X Yosemite 10.10

Bestandsgrootte: 840,3 MB

Download

Deze update bevat de volgende verbeteringen:

• Lost een probleem op waarbij de Wi-Fi-verbinding wordt verbroken.

• Lost een probleem op waarbij webpagina’s traag worden geladen.

• Verhelpt een probleem waarbij Spotlight externe e-mailinhoud laadt wanneer deze voorkeur is uitgeschakeld in Mail.

• Verbetert de synchronisatie van audio en video wanneer een Bluetooth-koptelefoon wordt gebruikt.

• Biedt nu ook de mogelijkheid om door iCloud Drive in Time Machine te bladeren.

• Verbetert de spraakprestaties in VoiceOver.

• Lost een probleem op waarbij VoiceOver tekens met een echo uitspreekt wanneer tekst op een webpagina wordt ingevoerd.

• Verhelpt een probleem waarbij de invoermethode onverwacht de taal kan veranderen.

• Verbetert de stabiliteit en beveiliging in Safari.

Inhoud voor bedrijven

Deze update doet het volgende voor klanten in bedrijven:

• Verbetert de prestaties bij het zoeken van DFS-shares in de Finder.

• Verhelpt een probleem waarbij bepaalde uitnodigingen in Agenda een onjuiste tijd hebben.

• Verhelpt een probleem met Microsoft Exchange-accounts waarbij de organisator van een vergadering niet wordt verwittigd wanneer een uitnodiging wordt aanvaard via Agenda.

• Verhelpt een probleem waarbij in Safari continu wordt gevraagd in te loggen bij het openen van een website die met de NTML-identiteitscontrole is beveiligd.

• Biedt nu ook de mogelijkheid om datums voor ‘Niet aanwezig’-antwoorden in te stellen voor Microsoft Exchange-accounts in Mail.

Beveiligingsinhoud

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어