Hämta - Kombinerad OS X Mavericks-uppdatering 10.9.5

Systemkrav: OS X 10.9

Filstorlek: 982,3 MB

Hämta

Uppdateringen OS X Mavericks 10.9.5 rekommenderas för alla användare av Mavericks. Den innehåller förbättringar för din Macs stabilitet, kompatibilitet och säkerhet.

Detaljer:

• Förbättrar tillförlitligheten för VPN-anslutningar som använder USB-smartkort för autentisering.

• Förbättrar tillförlitligheten för åtkomst av filer på en SMB-server.

• Innehåller Safari 7.0.6.

För mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen, gå till http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어