MacBook Air-EFI-firmware-update 2.9.1

Systeemvereisten:

• OS X 10.9.2 of hoger

Bestandsgrootte: 4,3 MB

Download

Deze update vervangt EFI-firmware-update 2.9 en wordt aanbevolen voor MacBook Air-modellen uit midden 2011. Deze update verhelpt een probleem waarbij het langer duurt dan verwacht om het systeem uit de sluimerstand te halen. Tevens wordt er een zeldzaam probleem opgelost waarbij de ventilatoren op volle snelheid werken nadat het systeem uit de sluimerstand wordt gehaald.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: