Talen
Download icon

iTunes 11.1.5

OS X

Deze update verhelpt een probleem dat ertoe kan leiden dat iTunes onverwacht wordt gestopt wanneer er een apparaat wordt aangesloten en verbetert de compatibiliteit met iBooks voor de Mac op OS X Mavericks.

Windows

Deze update verhelpt een probleem met het typen van Japanse tekst in de iTunes Store en een probleem dat ertoe kan leiden dat iTunes onverwacht wordt gestopt wanneer er een apparaat wordt aangesloten.

Meer informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina:
https://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL.

Druk deze pagina af

Bestandsgrootte: OS X (232,7 MB) Windows (137,7 MB) Windows64 (148,9 MB)

Systeemvereisten Ondersteunde talen