Talen
Download icon

iTunes 12.0.1

MAC

De vormgeving en prestaties zijn in deze update op een groot aantal punten verbeterd waardoor het gebruik van iTunes nog eenvoudiger en prettiger is geworden.

Ontworpen voor OS X Yosemite. iTunes is nog verder geperfectioneerd. De doorzichtige interface geeft het programma een gevoel van diepte, dankzij de gestroomlijnde knoppenbalk houdt u meer ruimte over om uw materiaal te doorzoeken of te bekijken en de kleuren en texturen die u ziet tijdens het bladeren door albums in uw bibliotheek zijn verbeterd.

Delen met gezin. U kunt uw aankopen uit iTunes, iBooks en de App Store nu met maximaal zes leden van uw gezin delen, zonder dat u accountgegevens of wachtwoorden hoeft uit te wisselen. U stelt uw iCloud-gezinsleden in door 'iCloud’ te kiezen in Systeemvoorkeuren van OS X Yosemite of Instellingen van iOS 8.

Snellere toegang tot uw favoriete media. iTunes is nu voorzien van afzonderlijke symbolen voor muziek, films en tv-programma’s, zodat u met één klik de gewenste media in uw bibliotheek kunt weergeven.

Naadloze overgang tussen Store en bibliotheek. De iTunes Store maakt nu deel uit van de bibliotheekweergaven voor muziek, films en tv-programma’s, waardoor u eenvoudig kunt overschakelen tussen uw eigen collectie en de nieuwe onderdelen in de verschillende categorieën van de Store.

Onlangs toegevoegd. iTunes zet de albums, films en tv-programma’s die u onlangs hebt toegevoegd boven in uw bibliotheek, waardoor u heel gemakkelijk iets nieuws kunt vinden om af te spelen.

Verbeterde bewerking van afspeellijsten. U kunt nu uw volledige muziekbibliotheek en uw afspeellijsten naast elkaar weergeven, zodat u eenvoudig door uw muziek kunt bladeren en uw favoriete nummers naar een afspeellijst kunt slepen.

Verbetering van 'Toon info'. Het ontwerp van de functie 'Toon info' is geheel vernieuwd, zodat alleen de informatie wordt weergegeven die van belang is voor het geselecteerde onderdeel.

WINDOWS

De vormgeving en prestaties zijn in deze update op een groot aantal punten verbeterd waardoor het gebruik van iTunes nog eenvoudiger en prettiger is geworden.

Delen met gezin. U kunt uw aankopen uit iTunes, iBooks en de App Store nu met maximaal zes leden van uw gezin delen, zonder dat u accountgegevens of wachtwoorden hoeft uit te wisselen. U stelt uw iCloud-gezinsleden in door 'iCloud’ te kiezen in Systeemvoorkeuren van OS X Yosemite of Instellingen van iOS 8.

Snellere toegang tot uw favoriete media. iTunes is nu voorzien van afzonderlijke symbolen voor muziek, films en tv-programma’s, zodat u met één klik de gewenste media in uw bibliotheek kunt weergeven.

Naadloze overgang tussen Store en bibliotheek. De iTunes Store maakt nu deel uit van de bibliotheekweergaven voor muziek, films en tv-programma’s, waardoor u eenvoudig kunt overschakelen tussen uw eigen collectie en de nieuwe onderdelen in de verschillende categorieën van de Store.

Onlangs toegevoegd. iTunes zet de albums, films en tv-programma’s die u onlangs hebt toegevoegd boven in uw bibliotheek, waardoor u heel gemakkelijk iets nieuws kunt vinden om af te spelen.

Verbeterde bewerking van afspeellijsten. U kunt nu uw volledige muziekbibliotheek en uw afspeellijsten naast elkaar weergeven, zodat u eenvoudig door uw muziek kunt bladeren en uw favoriete nummers naar een afspeellijst kunt slepen.

Verbetering van 'Toon info'. Het ontwerp van de functie 'Toon info' is geheel vernieuwd, zodat alleen de informatie wordt weergegeven die van belang is voor het geselecteerde onderdeel.

Bestandsgrootte: OS X (222,4 MB) Windows (109,8 MB) Windows64 (122,4 MB)

Systeemvereisten Ondersteunde talen