Talen
Download icon

iTunes 11.3

iTunes 11.3 bevat geheel nieuwe iTunes Extras voor HD-films. iTunes Extras kunnen onder andere het volgende bevatten: achtergrondvideo’s, korte films, galerieën met foto’s met een hoge resolutie, commentaar van de regisseur en scènes. Deze meeslepende iTunes Extras kunnen nu ook al worden bekeken op een Apple TV met software-update 6.2 en zijn dit najaar ook beschikbaar op iOS 8.

Nieuwe iTunes Extras worden zodra deze beschikbaar zijn automatisch en geheel gratis toegevoegd aan eerder gekochte HD-films.

Bestandsgrootte: OS X (239,6 MB) Windows (112 MB) Windows64 (113,5 MB)

Systeemvereisten Ondersteunde talen