Talen
Download icon

Update Remote Desktop Admin 3.7

De 3.7-update wordt aanbevolen voor Apple Remote Desktop-gebruikers en verhelpt diverse problemen die te maken hebben met algehele betrouwbaarheid, bruikbaarheid en compatibiliteit. Deze update biedt ook:

• Ondersteuning voor OS X Mavericks
  • Automatisch kopiëren en plakken tussen lokale computers en computers op afstand
  • Verbeterde ondersteuning voor Macs met meerdere beeldschermen en meerdere IP-adressen
  • Verbeterde observatie van meerdere clients met gebaarondersteuning voor het vegen tussen schermen

Ga voor gedetailleerde informatie over deze update naar de volgende webpagina: http://support.apple.com/kb/HT5896?viewlocale=nl_NL

Druk deze pagina af

Bestandsgrootte: 19,61 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen