Språk
Download icon

AirPort-verktøy 6.1 for Mac

Bruk AirPort-verktøy for å konfigurere og behandle Wi-Fi-nettverk og AirPort-basestasjoner, inkludert AirPort Express, AirPort Extreme og Time Capsule. Se en grafisk oversikt over Wi-Fi-nettverket og enhetene dine. Endre innstillingene for basestasjonen og nettverket, eller behandle avanserte funksjoner som sikkerehetsmoduser, trådløse kanaler og annet.

Du finner oppdatert informasjon om AirPort-programvare i Programvareoppdatering under Systemvalg eller på Apple-nettsiden for Apple Support-nedlastinger.

Finn ut mer om Apple Wi-Fi på http://www.apple.com/no/wifi/.

Skriv ut denne siden

Filstørrelse: 21,59 MB

Systemkrav Støttede språk