Kielet
Download icon

AirPort-työkalu 6.1 varten Mac

AirPort-työkalun avulla otetaan käyttöön ja hallitaan Wi-Fi-verkkoa ja AirPort-tukiasemia, mukaan lukien AirPort Express, AirPort Extreme ja Time Capsule. Katso graafinen yhteenveto Wi-Fi-verkosta ja laitteista. Muuta tukiaseman ja verkon asetuksia tai hallitse lisätoimintoja kuten suojaustiloja, langattomia kanavia ja monia muita.

Uusimpia tietoja AirPort-ohjelmistosta löytyy Järjestelmäasetusten Ohjelmiston päivityksestä tai seuraavalta Applen verkkosivustolta: Tuen tiedostohaut.

Lisätietoja Applen langattomista tuotteista saat osoitteesta http://www.apple.com/fi/wifi/.

Tulosta tämä sivu

Tiedoston koko: 21,59 Mt

Järjestelmävaatimukset Tuetut kielet