Talen
Download icon

Safari 5.1.7 voor Windows

Safari 5.1.7 voor Windows bevat verbeteringen op het gebied van prestaties, stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging, waaronder:

• De browser reageert beter wanneer de computer nog maar weinig geheugen heeft
  • Er is een probleem verholpen dat van invloed kan zijn op websites die formulieren gebruiken om de identiteit van gebruikers te controleren

Ga voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsaspecten van deze update naar deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL

Bestandsgrootte: 38,5 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen