Download icon

Java voor Mac OS X 10.6 update 8

Met deze Java-beveiligingsupdate worden de meest voorkomende varianten van de Flashback-malware verwijderd. Als u geen Java-applets gebruikt, kunt u de Java-webplugin in uw webbrowser het best uitschakelen.

Deze update wordt aanbevolen voor alle Mac-gebruikers die Java hebben geïnstalleerd.

Meer informatie over het uitschakelen van Java in uw webbrowser vindt u hier: http://support.apple.com/kb/HT5241?viewlocale=nl_NL

Ga voor meer informatie over deze update naar: http://support.apple.com/kb/HT5243?viewlocale=nl_NL

File Size: 80,2 MB

Supported Languages