MacBook Pro EFI-firmwareopdatering 2.8

Systemkrav:

• Mac OS X v10.5.8

• Mac OS X v10.6.8

• OS X Lion v10.7.3

Arkivstørrelse: 1,79 MB

Hent

Denne opdatering anbefales til MacBook Pro-modeller (15", ultimo 2008). Opdateringen løser et grafikproblem, der kunne få den interne skærm til at flimre.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Udgivelsesdato: