iMac-EFI-firmware-updater 1.7

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.6.8

• OS X Lion 10.7 of hoger

Bestandsgrootte: 3,69 MB

Download

Deze update maakt het mogelijk om Lion Recovery via een internetverbinding uit te voeren. Daarnaast verhelpt de update problemen met de compatibiliteit van de Apple Thunderbolt Display en de werking van de Thunderbolt-doelschijfmodus op iMac-modellen van begin 2011.

Voor meer informatie over Lion Recovery gaat u naar http://www.apple.com/nl/macosx/recovery/.

Met de iMac-EFI-updater werkt u de EFI-firmware van uw iMac-computer bij. Nadat uw iMac opnieuw is opgestart, verschijnt er een grijs scherm met een statusbalk die de voortgang van het bijwerken aangeeft. Het installeren van de update duurt enkele minuten. Laat uw iMac met rust en zet deze niet uit tijdens het bijwerken.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어