Talen
Download icon

iCloud-configuratiescherm 3.1 voor Windows

iCloud houdt e-mails, contacten en agenda's up-to-date tussen een iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Windows-pc en geeft u de mogelijkheid agenda's en takenlijsten te delen.

Daarnaast houdt iCloud ook bladwijzers van Internet Explorer, Firefox of Google Chrome in Windows gesynchroniseerd met de bladwijzers van Safari op een iPhone, iPad, iPod touch en Mac.

Met Mijn fotostream downloadt iCloud automatisch de foto's die u maakt met een iPhone, iPad of iPod touch naar een pc. Foto's die u toevoegt aan Mijn fotostream worden automatisch beschikbaar op andere apparaten waarop iCloud is geconfigureerd.

U kunt ook foto's en video's delen met de personen die u kiest, en u kunt vrienden uitnodigen om hun eigen foto's, video's en opmerkingen toe te voegen met iCloud-fotodelen.

Opmerking: als u een iCloud-account wilt aanmaken, hebt u een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 5 of hoger, of een Mac met OS X Lion v10.7.5 of hoger nodig. Microsoft Outlook 2007 of hoger of een up-to-date browser is vereist voor toegang tot e-mails, contacten en agenda's. De extensie voor iCloud Bladwijzers is vereist voor de synchronisatie van bladwijzers met Firefox of Google Chrome.

Meer informatie over iCloud vindt u op http://www.apple.com/nl/icloud

* Opmerking: als u bijwerkt vanaf iCloud-configuratiescherm 1.1 of lager, moet u uitloggen bij het iCloud-configuratiescherm en het verwijderen alvorens u iCloud-configuratiescherm 3.1 downloadt.

Druk deze pagina af

Bestandsgrootte: 70,60 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen