Talen
Download icon

iCloud voor Windows

iCloud houdt e-mails, documenten, contacten en agenda's up-to-date tussen een iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Windows-pc.

Met iCloud Drive kunt u alle bestanden bewaren in iCloud. Sleep eenvoudig de documenten naar de map iCloud Drive op de pc en u kunt ze altijd en op alle apparaten openen*. Lees meer over iCloud Drive

Met iCloud-fotodelen kunt u foto's en video's delen met de personen die u kiest en kunt u vrienden uitnodigen om hun eigen foto's, video's en opmerkingen toe te voegen. Mijn fotostream downloadt automatisch de meest recente foto's vanaf een iPhone, iPad of iPod touch naar een pc. Lees meer over iCloud-foto's

Daarnaast houdt iCloud ook bladwijzers van Internet Explorer, Firefox of Google Chrome in Windows gesynchroniseerd met de bladwijzers van Safari.

Configureer eerst iCloud op alle apparaten, download vervolgens iCloud voor Windows en configureer in slechts enkele eenvoudige stappen iCloud op de pc.

Zo gaat u aan de slag:

Download iCloud voor Windows.

Installeer en activeer iCloud voor Windows.

Configureer iCloud-fotostream en voer de upgrade naar iCloud Drive uit.

*iCloud Drive vereist iCloud voor Windows 4.0, iOS 8, OS X Yosemite.

Bestandsgrootte: 71,6 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen