Boot Camp-update 3.3 - Voor Windows

Systeemvereisten:

• Win7-32 bit, Win7-64bit

• Boot Camp 3.2

Bestandsgrootte: 199,75 MB

Download

De Boot Camp 3.3-update biedt verbeterde hardware-ondersteuning en oplossingen voor ernstige problemen. Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van Boot Camp 3.2.

Raadpleeg voor meer informatie over deze update de volgende website: http://www.apple.com/nl/support/bootcamp/

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어