Assistent voor OS X-herstelschijf

Systeemvereisten:

• Een Mac met OS X en een bestaande herstelpartitie

• Een externe USB-harde schijf of -flashstation met minstens 1 GB vrije ruimte

Bestandsgrootte: 1,07 MB

Download

OS X-herstel is ingebouwd in OS X en dient om schijven te herstellen of OS X opnieuw te installeren zonder hiervoor een fysieke schijf nodig te hebben.

Met de assistent voor OS X-herstelschijf kunt u een OS X-herstel aanmaken op een externe schijf met dezelfde kenmerken als het ingebouwde OS X-herstel: OS X opnieuw installeren, de schijf herstellen met Schijfhulpprogramma, een Time Machine-reservekopie terugzetten of navigeren op het internet met Safari.

Opmerking

: de Mac moet een bestaande herstelpartitie hebben om een extern OS X-herstel aan te maken met de assistent voor OS X-herstelschijf.

Download het programma Assistent voor OS X-herstelschijf om een extern OS X-herstel aan te maken. Plaats een externe schijf, open de assistent voor OS X-herstelschijf, selecteer de schijf waarop u wilt installeren en volg de instructies op het scherm.

Wanneer de assistent voor OS X-herstelschijf is voltooid, is de nieuwe partitie niet zichtbaar in de Finder of Schijfhulpprogramma. Als u OS X-herstel wilt openen, start u de computer opnieuw op terwijl u de Option-toets ingedrukt houdt. Selecteer de herstelpartitie in Opstartbeheer.

Voor meer informatie over deze update gaat u naar: Assistent voor OS X-herstelschijf.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어