iMovie 9.0.1

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.6.3 of hoger

Bestandsgrootte: 27,52 MB

Download

Deze update verbetert de stabiliteit en verhelpt een aantal kleine problemen, waaronder:

• Oplossing voor een probleem waarbij stabilisatie niet goed werd toegepast op bepaalde videofragmenten afkomstig van de iPhone en iPod touch.

• Oplossing voor een probleem dat ertoe leidde dat sommige geldige Facebook-wachtwoorden met niet-alfanumerieke tekens niet konden worden gebruikt.

• Verbeterde compatibiliteit met bepaalde camera\'s waarmee materiaal in verschillende structuren kan worden gemaakt.

• Verbeterde prestaties bij het bladeren door de projectbibliotheek.

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van iMovie 9.0.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어