Mac Pro-EFI-firmware-updater 1.5

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.6.4

Bestandsgrootte: 1,96 MB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor alle Mac Pro-modellen uit midden 2010 en verhelpt de volgende problemen:

• Een probleem waarbij het venster waarin om het firmwarewachtwoord wordt gevraagd niet werd weergegeven.

• Een probleem waarbij de opstartschijfkiezer niet werd aangeboden als er een Ethernet-verbinding was met een netwerk zonder DHCP.

Wacht tot uw Mac Pro gereed is met installeren en is uitgeschakeld om de firmware-update te voltooien. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat het indicatielampje voeding knippert of u een lange toon hoort. Laat vervolgens de aan/uit-knop los. Tijdens het bijwerken wordt een grijs scherm met het Apple logo en een voortgangsbalk weergegeven. Nadat het bijwerken is voltooid, wordt uw Mac Pro opnieuw opgestart.

Belangrijk: Het bijwerken kan enkele minuten duren. Zorg ervoor dat de computer tijdens het bijwerken aangesloten blijft op het stopcontact, niet wordt gebruikt en niet wordt uitgezet of opnieuw wordt opgestart.

EFI- en SMC-firmware-updates voor Intel-gebaseerde Macs

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어