Talen
Download icon

iTunes 10.3.1

Nieuw in iTunes 10.3

Nieuw: iTunes in de "Cloud" beta. De muziek die u koopt in iTunes verschijnt automatisch op al uw apparaten. Ook alles wat u in het verleden in iTunes hebt gekocht kunt u downloaden. Waar u wilt, wanneer u wilt.

• Automatische downloads. Koop muziek op een willekeurig apparaat of een willekeurige computer en iTunes zorgt ervoor dat er automatisch een kopie op uw Mac en iOS-apparaten wordt gedownload.
  • Eerdere aankopen downloaden. Download eerder aangeschafte muziek opnieuw zonder extra kosten. Uw aankopen zijn beschikbaar in de iTunes Store op uw Mac of in de app iTunes op uw iPhone, iPad of iPod touch. Eerdere aankopen kunt u mogelijk niet opnieuw downloaden als ze niet meer beschikbaar zijn in de iTunes Store.
  • In iTunes 10.3 zijn boeken toegevoegd aan de iTunes Store. Ontdek en koop uw favoriete boeken op uw computer en downloadt ze automatisch naar iBooks op uw iPhone, iPad of iPod touch. Met deze versie kunt u bovendien apps en boeken automatisch laten downloaden of eerder gekochte apps en boeken downloaden vanaf uw computer of iOS-apparaat.

Meer informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op de volgende webpagina: support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL

Mac

iTunes Mac 10.3.1

SHA1 for Mac= a4707d61a4d0b2d3a76b77b57a6a56f2eef9a5c1

Windows

iTunes Windows 10.3.1 (32 bit)

SHA1 for Windows 32 bit= 493256bc58f7a3979e1a75b9cc809d82b716f62d

Windows 64

iTunes Windows 10.3.1 (64 bit)

SHA1 for Windows 64 bit= ca6256d385c703e21e3dc6bcbca0aa94276f2c54

Bestandsgrootte: 74,02 MB (Mac); 76,96 MB (Windows 32-bits); 77,84 MB (Windows 64-bits)

Systeemvereisten Ondersteunde talen