Talen
Download icon

iTunes 10.3.1 voor Windows (64-bits)

Nieuw in iTunes 10.3

Nieuw: iTunes in de "Cloud" beta. De muziek die u koopt in iTunes verschijnt automatisch op al uw apparaten. Ook alles wat u in het verleden in iTunes hebt gekocht kunt u downloaden. Waar u wilt, wanneer u wilt.

• Automatische downloads. Koop muziek op een willekeurig apparaat of een willekeurige computer en iTunes zorgt ervoor dat er automatisch een kopie op uw pc en iOS-apparaten wordt gedownload.
  • Eerdere aankopen downloaden. Download eerder aangeschafte muziek opnieuw zonder extra kosten. Uw aankopen zijn beschikbaar in de iTunes Store op uw pc of in de app iTunes op uw iPhone, iPad of iPod touch. Eerdere aankopen kunt u mogelijk niet opnieuw downloaden als ze niet meer beschikbaar zijn in de iTunes Store.
  • In iTunes 10.3 zijn boeken toegevoegd aan de iTunes Store. Ontdek en koop uw favoriete boeken op uw computer en downloadt ze automatisch naar iBooks op uw iPhone, iPad of iPod touch. Met deze versie kunt u bovendien apps en boeken automatisch laten downloaden of eerder gekochte apps en boeken downloaden vanaf uw computer of iOS-apparaat.

Meer informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op de volgende webpagina: support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL

Druk deze pagina af

Bestandsgrootte: 77,83 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen