Sprog
Download icon

iTunes 10.3.1 til Windows (64 bit)

Nyheder i iTunes 10.3

Nu med betaversionen af iTunes i netskyen. Musikken du køber i iTunes, vises automatisk på alle dine enheder. Du kan også hente dine tidligere iTunes-indkøb – hvor som helst, når som helst.

• Automatiske overførsler. Køb musik fra en hvilken som helst enhed eller computer, og hent automatisk en kopi til din pc og iOS-enheder.
  • Hent tidligere indkøb. Hent tidligere indkøb af musik igen uden at betale ekstra. Dine indkøb er tilgængelige i iTunes Store på din pc eller i iTunes-programmet på iPhone, iPad eller iPod touch. Tidligere indkøb er måske ikke tilgængelige, hvis de ikke længere findes i iTunes Store.
  • iTunes 10.3 har også bøger i iTunes Store, hvor du kan finde og købe dine yndlingsbøger på din computer og overføre dem automatisk til iBooks på iPhone, iPad og iPod touch. Med denne version kan du også bruge Automatiske overførsler til programmer og bøger, eller hente tidligere indkøbte programmer og bøger fra computeren eller iOS-enheder.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering, hvis du besøger dette websted: support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

Arkivstørrelse: 77,83 MB

Systemkrav