Macin varmuuskopioiminen

Varmuuskopiointi Time Machinen avulla

Voit varmuuskopioida kaikki tiedostosi automaattisesti Maciin sisäänrakennetulla Time Machine -apilla.

Tiedostojen tallentaminen iCloudiin

Käytä iCloud Drivea tiedostojen tallentamiseen ja jakamiseen, ja opi, kuinka voit käyttää niitä kaikilla laitteillasi.

Macin palauttaminen varmuuskopiosta

Käytä varmuuskopiota tiedostojen palauttamiseen, vaikka alkuperäiset tiedostot olisi poistettu Macista.

Macin valmisteleminen huoltoa varten

Suojaa tietosi ja säästä aikaa noudattamalla seuraavia vaiheita ennen Macisi huoltoa.

Tallennustilakapasiteetin tarkistaminen

Tarkista, kuinka paljon tallennustilaa Macistasi on käytössä ja paljonko tilaa on vapaana.

Tallennustilan vapauttaminen Macissa

Käytä Macisi sisäänrakennettuja työkaluja tallennustilan optimointiin tai tiedostojen tallentamiseen iCloudiin.

Tallennuslaitteen tyhjentäminen tai alustaminen

Levytyökalulla voit tyhjentää tai alustaa tallennuslaitteen.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.