Laiteparin muodostaminen Apple Pencilistä ja iPadista

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muodostaa laiteparin Apple Pencilin kanssa.

Ennen kuin aloitat

Jos muodostat laiteparin Apple Pencilistä (1. sukupolvi) ja iPadista (10. sukupolvi), varmista, että sinulla on vaadittava USB-C–Apple Pencil ‑sovitin ja yhteensopiva kaapeli, kuten USB-C-latauskaapeli.

Laiteparin muodostaminen Apple Pencilin kanssa (USB-C)

Päivitä iPadisi iPadOS-versioon 17.1 tai sitä uudempaan. Liu’uta sitten Apple Pencilin (USB-C) pää auki ja liitä USB-C-kaapeli latauspaikkaan. Liitä kaapelin toinen pää iPadiin.

new-apple-pencil-cap-open-to-charge

Laiteparin muodostaminen Apple Pencilistä (2. sukupolvi) ja iPadista

Liitä Apple Pencil iPadin sivussa olevaan magneettiseen liittimeen seuraavalla tavalla:

ipados-17-ipad-pro-connect-apple-pencil

Laiteparin muodostaminen Apple Pencilistä (1. sukupolvi) ja iPadista (10. sukupolvi)

Poista suojus ja liitä Apple Pencil ja USB-C-kaapeli USB-C–Apple Pencil ‑sovittimeen. Liitä kaapelin toinen pää iPadiin.

Kun Muodosta pari ‑painike tulee näkyviin, napauta sitä. Odota, että Apple Pencil muodostaa laiteparin ja irrota se sitten USB-C–Apple Pencil ‑sovittimesta.

Apple Pencil ja iPad pysyvät laiteparina, kunnes käynnistät iPadin uudelleen tai muodostat laiteparin Apple Pencilistä toisen iPadin kanssa. Kun haluat taas käyttää Apple Penciliä, muodosta laitepari sen ja iPadin välille samalla tavalla.

Laiteparin muodostaminen Apple Pencilistä (1. sukupolvi) ja iPadista (6.–9. sukupolvi) välille

Poista suojus ja liitä Apple Pencil iPadin Lightning-liittimeen.

apple-pencil-crop-charging-with-cap

Kun Muodosta pari ‑painike tulee näkyviin, napauta sitä.

Apple Pencil ja iPad pysyvät laiteparina, kunnes käynnistät iPadin uudelleen, laitat lentotilan päälle tai muodostat laiteparin Apple Pencilistä toisen iPadin kanssa. Kun haluat taas käyttää Apple Penciliä, muodosta laitepari sen ja iPadin välille samalla tavalla.

Jos Apple Pencilin ja iPadin laiteparin muodostaminen ei onnistu

1. Yhdistä Apple Pencil iPadiin:

• Apple Pencil (2. sukupolvi): keskitä Apple Pencil magneettiseen liittimeen, joka on iPadissa samassa reunassa kuin sen äänenvoimakkuuspainikkeet.

• Apple Pencil (1. sukupolvi) ja iPad (6.–9. sukupolvi): poista suojus ja liitä Apple Pencil iPadin Lightning-liittimeen.

• Apple Pencil (1. sukupolvi) ja iPad (10. sukupolvi): poista suojus ja liitä Apple Pencil ja USB-C-kaapeli USB-C–Apple Pencil ‑sovittimeen. Liitä kaapelin toinen pää iPadiin.

2. Käynnistä iPadisi uudelleen ja yritä muodostaa laitepari uudelleen.

3. Valitse Asetukset > Bluetooth ja varmista, että Bluetooth on päällä.

4. Etsi Apple Pencil saman näytön Omat laitteet ‑kohdasta. Jos löydät sen, napauta Tiedot-kohtaa . Napauta sitten Unohda tämä laite.

5. Liitä Apple Pencil iPadiin ja napauta Muodosta pari ‑painiketta, kun se tulee näkyviin muutaman sekunnin kuluttua.

6. Jos Muodosta pari ‑painike ei tule näkyviin, odota minuutti, kun Apple Pencil latautuu. Yritä sitten yhdistää Apple Pencil uudelleen ja odota, kunnes Muodosta pari ‑painike tulee näkyviin.

7. Jos Muodosta pari ‑painike ei edelleenkään tule näkyviin, ota yhteyttä Apple-tukeen.