Merkkiäänien ja soittoäänien käyttäminen iPhonessa tai iPadissa

Lue, miten voit vaihtaa äänen, joka kuuluu, kun saat puhelun, tekstiviestin, sähköpostiviestin tai muun ilmoituksen iPhonessa tai iPadissa. Valitse jokin sisäänrakennetuista äänistä tai osta soittoääniä.

Soittoäänen muuttaminen

1. Valitse Asetukset > Äänet ja tuntopalaute.

2. Napauta Äänet ja värinäkuviot ‑kohdasta ääntä, jonka haluat vaihtaa.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  3. Napauta soittoääntä tai merkkiääntä, jotta kuulet sen ja voit asettaa sen uudeksi ääneksi.

Yhteyshenkilön soitto- tai viestiäänen asettaminen

1. Avaa Yhteystiedot-appi ja napauta henkilön nimeä.

2. Napauta henkilön yhteystietokortin oikeassa yläkulmassa Muokkaa.

3. Napauta Soittoääni tai Viestiääni ja valitse uusi merkkiääni.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Soittoäänten ostaminen

Voit ostaa uusia ääniä Tone Storesta. Nämä ostokset liittyvät Apple ID:hesi ja valitsemaasi maksutapaan. Siirry kohtaan Asetukset > Äänet ja tuntopalaute > Soittoäänet, vieritä ylös ja napauta Tone Store.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Ostamasi merkkiäänet ja soittoäänet näkyvät ääniluettelon yläosassa.

Jos saat uuden laitteen tai aiemmat ostoksesi eivät näy, napauta Lataa kaikki ostetut merkkiäänet. Tämä valinta ei ehkä ole näkyvissä, jos olet jo ladannut kaikki ostamasi merkkiäänet tai jos et ole ostanut yhtään merkkiääntä. Joitakin aikaisemmin ostettuja merkkiääniä ei ehkä voi ladata uudelleen.

Storen valikoima ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.